دوشنبه, 02 مهر 1397

تشكيل كميته HSR در مركز بهداشت شيراز شهداي والفجر

تشکیل کمیته HSR در مرکز بهداشت شیراز شهدای والفجر

تشكيل كميته HSR در مركز بهداشت شيراز شهداي والفجر

کمیته HSR (Health System Research: پژوهش در نظام سلامت) در مرکز بهداشت شیراز شهدای والفجر، متشکل از کارشناسان ستادی و محیطی علاقه مند به تحقیق و پژوهش تشکیل شد پیرو اولین جلسه برگزار شده با حضور افراد متقاضی ، « کارگاه روش تحقیق » با هدف توانمندسازی و ارتقاء آگاهی و دانش اعضای کمیته ظرف مدت 3 روز از تاریخ 10 ام لغایت 12 ام تیر ماه، در این مرکز برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان شیرازشهداي والفجر: این کارگاه با سخنان دکتر احمد رضا زاده، رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر با تأکید بر اهمیت تحقیق و پژوهش در نظام سلامت و نقش آن در ارتقاء عملکرد سیستم بهداشتی، آغاز گردید.

مریم مهارت مسوول این کمیته گفت: با توجه به نقش پراهمیت مراکز بهداشتی در راستای حفظ سلامتی عموم مردم و خصوصا پیشگیری از بروز بیماری ها، پرسنل این مراکز با فراگرفتن روش های تحقیق و انجام فعالیت های پژوهشی می توانند خدماتی با کیفیت مطلوب تر به افراد تحت پوشش ارائه نمایند، بر همین مبنا با برگزاری « کارگاه سه روزه روش تحقیق » در سالن پیامبر اعظم(ص) مرکز بهداشت شهدای والفجر با حضور اساتید مرکز پژهش دانشگاه علوم پزشکی زمینه برای توانمند سازی اعضای این کمیته فراهم شد. در مدت برگزاری 3 روزه «کارگاه روش تحقیق » مطالبی همچون اولویت های تحقیقاتی، انواع مطالعات، اهداف و فرضیات، متغیرها، روش های نمونه گیری و محاسبه حجم نمونه، روش جمع آوری داده و آمار توصیفی و تحلیلی توسط اساتید محترم جهت اعضا کمیته ارائه گردید.

همچنین دکتر فاطمه آزادیان مبحث اخلاق در پژوهش، آیین نامه پذیرش طرح و مروری بر تمام بخش های پروپوزال ارائه داد. مطالب این کارگاه توسط اساتید، به شرح ذیل ارائه شد: دکتر محمدرضا ذاکری؛ سرپرست محترم معاونت فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ،دکتر علیرضا میراحمدی زاده؛ مسئول محترم واحد HSR معاونت بهداشتی، دکتر سهیلا کشاورز؛ متخصص پزشکی اجتماعی، دکتر سهیلا شقاقیان؛ متخصص پزشکی اجتماعی، فاطمه آزادیان؛کارشناس محترم دفتر تحقیقات، مهندس علی سمتی؛کارشناس محترم فنی حوزه معاونت بهداشت، در پایان این کارگاه شرکت کنندگان با کار گروهی و با استفاده از مطالب آموزش داده شده، موضوعاتی جهت انجام کار پژوهشی پیشنهاد دادند.