پنج شنبه, 31 خرداد 1397

تشكيل كميته پيشگيري از مواد مخدر با حضور روساي ادارات

تشکیل کمیته پیشگیری از اعتیاد و هماهنگی بین سازمانی جهت برگزاری هر چه بهتر هفته مبارزه با مواد مخدر

تشكيل كميته پيشگيري از مواد مخدر با حضور روساي ادارات

5   تیر مصادف با 26 ژوئن به عنوان سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر نامگذاری شده است.به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شیراز شهدای والفجر: به همت واحد بهداشت روان مرکز بهداشت شیراز شهدای والفجر کمیته پیشگیری از اعتیاد در سالن اجتماعات کوثر با حضور روسا یا نمایندگان سازما نهای بهزیستی ،شهرداری،صدا و سیما ،ورزش و جوانان،تبلیغات اسلامی ،امور بانوان دانشگاه آزاد و دولتی ،فرمانداری ،نیروی انتظامی ،مراکز بهداشتی شهرستان شیراز ،آموزش و پرورش ناحیه 2و4 تشکیل گردید. نخست دکتر احمد رضا زاده ضمن عرض تبریک به مناسبت ماه مبارک رمضان و خیر مقدم به اعضاء كميته ،اعلام آمادگی مرکزبهداشت شهدای والفجر در بالا بردن سطح آگاهی عموم مردم بر بحران اعتیاد و پیشگیری از ابتلای قشر جوان ونوجوان جامعه به آن اشاره کرد و سپس به وجود پتانسیل های قوی سایر سازمانها و ادارات و وضعیت مناسب فرهنگی و مسئولین دلسوز اشاره نمود و اینکه با همکاری همه ارگانها چه گامهای موثرتری می تواند برداشته شود. او خاطر نشان نمود هفته اول تيرماه هفته مبارزه با مواد مخدر مي باشد و تأكيد كرد كه آموزش مهارت فرزندپروري به والدين نقش به سزايي در مهار اعتياد در جامعه دارد.

در ادامه دکتر امین نعمتی معاونت بهداشتی مرکز بهداشت والفجر به تشریح عواقب اعتیاد و جنبه های متفاوت تاثیر آن بر جامعه و لزوم آگاه سازی و آموزش و اطلاع رسانی و همچنین نحوه صحیح ارجاع افراد مبتلا به سو مصرف مواد در مراکز بهداشتی -در مانی و بیمارستانها و مراکز ترک اعتیاد پرداخت.در پایان سیمین تاج دهقانی از مهمترین اهداف تشکیل این کمیته طرح برنامه های عملیاتی و کاربردی که با هماهنگی این نمایندگان در برنامه های هفته پیشگیری از اعتیاد برای استفاده بهینه از پتانسیل های موجود در سازمان ها دانست و از اجرایی شدن این برنامه ها در این هفته خبر داد.

: