رعایت بهداشت فراتر از درمان است.

دوشنبه, 29 مرداد 1397

توصيه هاي تغذیه بیماران مبتلا به پرفشاری خون و بیماران قلبی در ماه مبارک رمضان

  توصيه هاي تغذیه بیماران مبتلا به پرفشاری خون و بیماران قلبی در ماه مبارک رمضان

 

 

توصيه هاي تغذیه بیماران مبتلا به پرفشاری خون و بیماران قلبی در ماه مبارک رمضان

 

 

    روزه داري و رعایت یک برنامه ی غذایي صحیح با کاهش عوامل خطري مانند کاهش وزن، کاهش سطح چربي هاي خون و نکشیدن سیگار، سبب پیشگیري از بروز بیماري هاي قلبي و عروقي مي شود. اما در مورد کساني که به بیماري هاي قلبي و عروقي مبتلا هستند، موضوع متفاوت است و حتما باید با پزشک معالج خود مشورت نمایند. به گزارش روابط عمومی شیراز شهدای والفجر: ساره موزه کارشناس واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت شیراز شهدای والفجر در ادامه این مطلب علمی گفت: با افزایش آگاهی مردم خصوصا بیماران مبتلا به بیماری های غیرواگیر در زمینه تغذیه، بسیاری از هزینه های درمانی کاهش می یابد و روند بهبودی با سرعت مطلوبی پیش خواهد رفت. همچنین تغذیه مناسب در ماه رمضان موجب افزایش بهره مندی از برکات معنوی این ماه عزیز می شود.

  او تاکید نمود: بیماراني که دچار گرفتگي رگ هاي قلبي هستند و دارو مصرف مي کنند، از آنجا که عدم مصرف دارو در زمان مقرر، زندگي آن ها را به مخاطره مي اندازد، نباید روزه بگیرند. بیماران قلبي باید به تداخلات دارو و غذا توجه نموده و به توصیه هاي پزشک معالج خود دقیقا عمل نمایند. بیماران قلبي که سابقه ی جراحي دارند، اگر پزشک معالج اجازه دهد، منعي براي روزه داري ندارند. کارشناس تغذیه افزود: مبتلایان به پر فشاری خون خفیف تا متوسط نیز مي توانند روزه بگیرند و روزه داري به کاهش فشار خون آنان کمک مي کند، اما باید با پزشک معالج براي داروهای خود مشورت نمایند. برای مثال: مقدار داروهاي مدر (ادرار آور) براي جلوگیري از کم آبي باید کاهش یابد و داروهاي بلند اثر مانند ایندرال و ... باید یک بار در روز قبل از سحر استفاده شود.

   ساره موزه توصیه کرد: افراد مبتلا به فشار خون بالا باید دریافت نمک، چربي خود را کنترل نموده و از کشیدن سیگار اجتناب نمایند. خوشبختانه تمامي این اعمال در ماه مبارک رمضان میسر است. روزه براي افرادي که فشار خون شدید دارند و یا فشار خون آن ها بطور ناگهاني بالا مي رود و کنترل شده نیست، توصیه نمي شود. لازم به ذکر است: منبع مطالب ذكر شده، كتاب « راهنماي تغذيه صحيح در ماه مبارك رمضان » از سوي دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مي باشد .

 

 

 

 

 

ارسال نظر


کد امنیتی
بارگزاری مجدد