پنج شنبه, 31 خرداد 1397

برگزاري محفل انس با قرآن كريم

برگزاري محفل انس با قرآن كريم     برگزاري محفل انس با قرآن كريم

برگزاری محفل انس با قرآن کریم و جشن میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع)  در آستانه میلاد امام حسن مجتبی محفل انس با قرآن کریم جشن میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) در نمازخانه مرکز بهداشت شهرستان شیراز (شهدای والفجر) با حضور دکتر محمدهادی ایمانیه مشاور وزیر در دانشگاههای علوم پزشکی کشور و دکتر احمد رضازاده رئیس مرکز بهداشت شهدای والفجر و کارکنان برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان شیراز (شهدای والفجر): دکتر احمد رضازاده ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی (ع) و آرزوی قبولی طاعات از حضور دکتر هادی ایمانیه تشکر و قدردانی کرد. آقای دکتر محمدهادی ایمانیه در ابتدا ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی(ع) و فضایل ماه مبارک رمضان گفت: در این ماه صله ارحام و رسیدگی به ایتام بسیار فضیلت دارد و در این ماه مبارک درهای رحمت خداوند باز است و دعای وداع امام چهارم و خطبه پیامبر در مفاتیح در ابتدای ماه مبارک رمضان فضیلت بسیار دارد و برای رهبر و مردم و خانواده خودتان از خداوند بخواهید که در مدت یکسال فرج و گشایش در کارها ایجاد کند. ایشان در خصوص مظلومیت امام حسن (ع) و قبر ائمه اطهار در بقیع اشاره کردند و گفت: امام حسن مجتبی (ع) از سخاوت و کرم بسیاری برخوردار بودند و سه بار در طول زندگی پر برکتشان بخشی از اموالشان را به فقرا بخشید. لذا ما هم به عنوان شیعه بایستی پیرو ائمه اطهار (ع) باشیم و از فقرا دستگیری کنیم  و در ادامه بیانات، روایتی از حضرت علی (ع) که فرمودند شما نمی توانید مثل ما باشید مگر با الگوبرداری از شیوه و روش زندگی ما که مهمترین آن ها رعایت تقوا، تلاش خستکی ناپذیر، پاکدامنی و مقاومت در کار که اهتمام به موارد فوق الذکر پیشرفت جامعه اسلامی را در برخواهد داشت.