افتتاح مركز امام حسن مجتبي (ع)

افتتاح مرکز جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع)

افتتاح مركز امام حسن مجتبي (ع)افتتاح مركز امام حسن مجتبي (ع)

چهارشنبه 9 خرداد ماه 97 در آستانه میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع) پایگاه سلامت خیر ساز امام حسن مجتبی (ع) که تحت پوشش مرکز بهداشت شهرستان شیراز (شهدای والفجر) می باشد با حضور دکتر عبدالرسول همتی معاونت بهداشتی دانشگاه، دکتر سیروس وجدانیان معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه، دکتر لولیا مسئول ستاد توسعه و گسترش شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه، دکتر سید محمد مهدی طباطبایی نماینده شورای خیرین دانشگاه، محمود بهمنه خیر مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع) مورد بهره برداری قرار گرفت:

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان شیراز (شهدای والفجر): دکتر احمد رضازاده رئیس مرکز بهداشت شهرستان شیراز شهدای والفجر در این خصوص گفت: این مرکز توسط محمود بهمنه خیر ارجمند با زیربنای 250 متر واقع در بولوار نصر جهت ارائه خدمات بهداشتی درمانی به جمعیت 12500 نفری منطقه جغرافیایی واگذار گردید. در این آئین دکتر همتی و هیأت همراه از تمامی قسمت های این مرکز بازدید کردند و ضمن تشکر از زحمات مسئولین مرکز و خیر ارجمند قول تجهیز نیازمندی های این مرکز را داد.در پایان لوح تقدیر از طرف ریاست دانشگاه و مدیر عامل جمع خیرین به خیر ارجمند محمود بهمنه اعطاء شد.