برگزاري همايش يك روزه تأثير مثبت انديشي و خنده بر سلامت جسم و روح

به همت مركز بهداشت شهداي والفجر:

برگزاري همايش يك روزه تأثير مثبت انديشي و خنده بر سلامت جسم و روح

تأثير مثبت انديشي و خنده بر سلامت جسم و روح

همايش يك روزه تاثير خنده درماني و مثبت انديشي بر ابعاد مختلف سلامت جسم و روح براي 250 نفر از داوطلبان سلامت زير پوشش مركز بهداشت شهرستان شيراز (شهداي والفجر)در مرداد 1396 در اين مركز برگزار گرديد.سعيده ملك دانش مسؤول واحد جلب مشاركت هاي مردمي اين مركز با اعلام اين خبر گفت: مثبت انديشي به شما كمك مي كند بر روي جنبه هاي مهم زندگي تان تمركز كنيد و در نتيجه اين تبديل به عادتي براي شما مي شود كه به جنبه مثبت هر چيزي فكر كنيد، مثبت انديشي بهترين راه مبارزه با استرس است. او افزود: اضطراب و استرس دائمي بسيار براي ذهن و بدن خطرناك است، براساس تحقيقات گسترده علمي، انسان هاي مثبت انديش بيشتر از ديگران سالم و جوان مي مانند، افكار و نگرش مثبت باعث افزايش سطح دفاعي بدن شده و بدن را قوي تر مي كند. او ادامه داد: بنابراين مثبت انديشي به شما كمك مي كند كه عمر طولاني تري داشته باشيد و از هر لحظه زندگيتان لذت ببريد، همچنين نتايج تحقيقات نشان مي دهد كه خنده يكي از بهترين داروهاست.

ملك دانش تأكيد كرد: خنده مي تواند ژن هاي انسان را فعال كند و در تحقيقاتي كه يك دانشمند ژاپني درباره خنده درماني انجام داده است نتيجه حاصله چنين بوده كه ژن ها در حالت تغيير ناپذير به سر مي برند و 90% از ژن هاي ما در در حالت غير فعال هستند كه براي فعال شدن نياز به محرك دارند.او در خاتمه گفت: خنده يكي از محرك هاست كه مي تواند انرژي درون DNA را تحريك كرده و در درمان بسياري از بيماري ها به ما كمك كند، پس مي توان خنده درماني را يكي از راههاي كم هزينه و بي خطر براي درمان بيماري ها در نظر گرفت.