پيام تقدير وزير بهداشت از اقدامات رييس و كادر درماني دانشگاه علوم پزشكي شيراز

وزير بهداشت با صدور پيامي از تلاش ها و اقدامات رييس و كادر درماني دانشگاه علوم پزشكي براي ارايه خدمات به مصدومان و حادثه ديدگان سانحه واژگوني اتوبوس حامل سربازان پادگان 05 ارتش تقدير كرد.

به گزارش وبدا، متن اين پيام به شرح زير است:

بسم الله الرحمن الرحيم

تصادفات و به ويژه حوادث جاده ‌اي داراي علت‌ هاي مختلفي است، اما آنچه پس از هر سانحه براي مصدومان، خانواده ‌ها و حتي رسانه ها تبديل به يك مطالبه مي ‌شود، رسيدگي فوري و دقيق به مجروحان است. به عبارت ديگر، سيستم بهداشت و درمان كشور بايد پاسخگوي تبعات رويدادي باشد كه حاصل ضعف، تعلل و خطاي افراد و دستگاه ‌هاي ديگر است.

در حادثه واژگوني اتوبوس حامل سربازان عزيز كشور نيز كه غمي بزرگ بر دل ملت ايران نشاند، اين پديده روي داد و همكارانم در استان فارس به ‌حق از آزموني بزرگ سربلند بيرون آمدند.

اينجانب نيز از درايت و برنامه ‌ريزي جناب آقاي دكتر ايمانيه رييس دانشگاه علوم پزشكي شيراز و همكارانشان سپاسگزاري نموده، تأكيد مي‌ نمايم لازم است تا بهبودي كامل تمام مجروحان، بر اجراي كامل برنامه تيم درماني نظارت دقيق داشته باشند. همچنين از پرسنل اورژانس كه چون سربازان خط مقدم جبهه سلامت، هميشه آماده خدمت رساني به سانحه ديدگان در سراسر كشور هستند، تشكر مي‌ كنم.

مديران بيمارستان‌ ها و كادر درماني هم در اين حادثه، نمونه‌ اي ارزشمند، واقعي و قابل تقدير از توان پزشكان، پرستاران و دست‌ اندركاران عرصه درمان را به منصه ظهور رساندند و فرمانده محترم نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران چه زيبا اين تلاش را به يك رزمايش تشبيه كردند.

در ايام شهادت مولاي متقيان حضرت علي(ع) و شب ‌هاي گرانقدر قدر، يك بار ديگر از خداوند متعال براي جان باختگان مغفرت و براي بازماندگان صبر مسئلت مي‌ نمايم.

دكتر سيد حسن هاشمي

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي