متن استاتیک شماره 63 موجود نیست
  • 1404/04/02
  • - تعداد بازدید: 18
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرکز بهداشت شهدای والفجر

مدیریت استرس در بحران، ویژه کارکنان ادارات- قسمت دوم

مراقب باشید که در شرایط بحرانی هم، اصول برخورد حرف ها را در برخورد با بیماران، ارباب رجوع و مسائل آن ها حفظ کنید. بخشی از فرآیند بهبود بیماران مربوط به مشاهده ی حالت کامل حرف های کادر بهداشتی  و درمان است.

در بحران ها موارد زیادی پیش می آید که خارج از کنترل ماست. سعی کنید فقط بر مواردی که در کنترل شماست تمرکز کنید و بیش از حد به بخش هایی از بحران که کنترلی بر آن ندارید فکر نکنید.

دغدغه ها و نگرانی های خانوادگی را مدیریت کنید. با نزدیکان خود در مورد برنامه های کاری خود، زمان و روشی که می توانند با شما در تماس باشند و همچنین نگرانی هایشان صحبت کنید. سعی کنید برنامه منظمی برای تماس و صحبت با خانواده و دوستان داشته باشید.

از خودتان مراقبت کنید. تا جایی که امکان دارد خواب و استراحت کافی داشته باشید. تغذیه سالم داشته باشید. مصرف کافئین را محدود کنید و مایعات کافی بنوشید.

در صورتی که احساس کردید به دلیل استرس یا افسردگی برای چند روز متوالی نمی توانید کارهای روزمره را انجام دهید یا تحت فشار زیادی هستید، از روانپزشک یا روانشناس  کمک بگیرید.

بهداشت روان برای دوران دورکاری یا کسانی که کارشان تعطیل نشده

1-دانش پیش گیری و کنترل مدیریت استرس را یاد بگیرید. به خوبی کار محافظت شخصی را انجام دهید و از اضطراب بیش از حد اجتناب کنید.

2-سازگاری فعال با مدل های کاری جدید

*اگر ناگزیرید دورکاری کنید وقت بگذارید تا همکاری از این طریق را یاد بگیرید تا تنش و اضطراب ناشی از تغییر سبک کار کاسته شود .

*کسانی از خانه کار می کنند مرز سالمی بین کار و زندگی روزمره تعریف کنید. سر وقت بیدار شوید، سر وقت کار را شروع و تمام کنید، یک محل خاص در خانه برای کار در نظربگیرید، لباس کار و خانه مثل هم نباشد تا مرز مشخصی بین کار و زندگی داشته باشید.

3-بازدهی و کارآمدی

*سعی کنید از مطالب مایه حواس پرتی مثل ویدیوهای وایرال یا مطالب سرگرم کننده اجتناب کنید. هنگام انجام کارهای مهم، اطلاعات نامربوط را به طورکامل حذف کنید و مطمئن شوید که بر روی کار خود تمرکز می کنید.

*آگاهی از وضعیت جسمی و ذهنی خود را حفظ کنید. اگر بیش از حد خسته هستید و یا یک بیمار تایید شده، بیمار مشکوک و یا ناظر پزشکی در منزل دارید، به موقع از ما فوق و یا هم کار خود درخواست کمک کنید و درخواست تغییر و یا استراحت کنید به دنبال کمک حرفه ای از طریق مشاوره آنلاین و غیره باشید. اگر علائم مشکوک دارید، لطفاً به موقع به پزشک مراجعه کنید./ «جهانتاب هادی زاده» کارشناس مسوول سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت شهدای والفجر

  • گروه خبری : اخبار,بک آپ خبر,اخبار واحدها
  • کد خبری : 126849
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید